Keunedarten 2017 20 jarig jubileum

0

Keunedarten 2017 in teken van 20 jarig jubileum!

Het Dartstoernooi, begonnen als randactiviteit van de Keunefeesten, wordt dit jaar voor 20e keer georganiseerd. Net als voorgaande jaren vindt het plaats op de zaterdagmiddag (9 september 2017) in de feesttent op de Kalfstermansweide.
De inschrijving start om 12:30 uur en de loting is om 13:30 uur. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00. De prijzen bestaan uit: “De Keunetrofee” voor de winnaar, minimaal € 225,00 aan geldprijzen en enkele vrijkaarten voor De Keunefeesten.

Ter gelegenheid van het jubileum organiseren we dit jaar een extra recreanten-competitie voor holtense oud-competitie darters. We vragen deze darters (dames en heren) zich vooraf via mail ([email protected]) aan te melden. Natuurlijk kunnen de darters zich ook op de dag zelf nog inschrijven. Ook hier geldt, inschrijven tot 13:30 uur.
Weet je het emailadres van andere oud-competitie darter(s), geef dat ook aan ons door, dan kan de organisatie zo veel mogelijk oud-darters benaderen. We willen er graag een gezellige reünie van maken. Voor deze competitie stellen wij enkele bekers beschikbaar. Meer informatie over het Keunedarten 2017 kun je vinden op Facebook (Keunedarten 2017).
Darters uit Holten, doe allemaal mee aan het Keunedarten en maak er een ouderwets gezellige middag van.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.