Keunedarp Lacht met de bus

HOLTEN – As zaterdag wordt in zalencentrum De Poppe wederom het jaarlijkse Keunedarp Lacht georganiseerd door de Carnavalsvereniging De Fienpreuvers.

Zoals HN al eerder berichtte (17e) zal het weer een leuke avond worden. Gasten hoeven niet met de auto naar de Poppe De Fienpreuvers laat een speciale bus lopen. Deze vertrekt om 19.00 uur bij Het Bonte Paard rijdt dan naar de Sporthal (plm 19.10 uur) en rijdt dan het rondje, Fietswereld, Cafe Toontje, Boerbiet, Vosman, Rouwenhorst door naar De Poppe.

Deze avond bevat een breed scala aan conferences, muziek en dans. Zo zijn Bert Eeftink en Paul Schabbink, bekend van RTV Oost, te gast, komen de Keunedarper Bastards weer langs als artiesten uit het eigen Holten (Keunedarp), is er een buutreedner uit de streek in de persoon van Harry Nordkamp, is er muziek van Frappant en de Braand-heultjes en is de presentatie een verrassend element deze avond.

Zaal is open vanaf 19.00 uur. Programma begint om 20.00 uur
Net zoals elk jaar, wordt ook nu weer de Keunedarper van het jaar bekend gemaakt. De leden van de vereniging hebben gratis toegang en anderen betalen € 7,50. Voor € 2,50 extra is men tevens lid van c.v. De Fien- preuvers. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Blokker van de Maat en aan de zaal

Om 19.00 uur gaat de zaal open en de bezoekers zullen met een welkomst- drankje worden ontvangen.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer