KeukenHof van Holten: De keus is zeer groot en bijna alles is mogelijk

HOLTEN – KeukenHof van Holten aan de Oranjestraat levert keukens in diverse prijsklassen.

Naast het eigen merk is bijvoorbeeld het keukenmerk Tristar verkrijgbaar, wat voor Nederlandse kwaliteit staat.
Niet onbelangrijk is de apparatuur. Zoals het designmerk Gaggenau. Maar ook het vertrouwde merk Siemens en de afzuigapparatuur van Gutmann en fornuizen van Viking zijn toppers. “Eigenlijk is bij ons de keus groot en bijna alles mogelijk”, zegt mede-eigenaar Jeroen Meutstege.

Meutstege wijst op de handgeschilderde keukens “die bij de klant thuis ambachtelijk wordt afgeschilderd door onze eigen schilder”. En hij showt snufjes van de Gutmann afzuigkap, verwerkt in een natuurstenen keukenblad. De keukens of een kookeiland zijn stuk voor stuk juweeltjes. Toch hangen er beslist geen overdreven dure kostenkaartjes aan. In de KeukenHof van Holten is Erik van den Belt de ervaren keukenadviseur. Hij staat klanten te woord, adviseert en komt desgewenst bij de klant thuis. Service is voor KeukenHof de gewoonste zaak van de wereld. Vanzelfsprekend worden de keukens geplaatst door ervaren eigen monteurs.

Na het opleveren van een keuken is het voor KeukenHof nog niet afgesloten. Eerst vindt er nog een tevredenheidsbezoekje plaats, of de keuken wordt opgeleverd door de monteur. Is alles naar wens en goed geregeld? De eigenaren van KeukenHof streven naar klanten die doorvertellen dat ze in KeukenHof van Holten alle vertrouwen hebben. De keukenshowroom is afwerkt met veel natuursteen. Dat komt door de intensieve samenwerking met Natuursteen Totaal in Rijssen. De vloeren zijn bijvoorbeeld in diverse soorten natuursteen uitgevoerd en bijna alle keukens zijn voorzien van natuurstenen bladen.
Diverse wanden zijn met prachtige natuursteenstrips uitgevoerd en alle vensterbanken zijn te bewonderen in Belgisch hardsteen. De keukens met natuursteen bieden een geweldige uitstraling.
(bron de weekkrant)

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer