Kerstvakantie bij jeugdhonk ‘de Liesen’

0

HOLTEN – Het einde van het jaar is weer in zicht, de kerstvakantie staat weer voor de deur. Jeugdhonk ‘de Liesen’ in Holten organiseert twee activiteiten in de kerstvakantie.

Donderdag 27 december is er in de middag van 14.30 tot 17.30 voor alle tieners van 11 t/m 13 jaar een Oudjaarspecial.

De middag zal beginnen met een leuke tocht buiten, en wordt afgesloten met een swingende disco. Als het slecht weer is, dan staat er een leuke quiz op het programma. Het avondprogramma is voor iedereen van 14 t/m 18 jaar. Vanaf 19.00 verzamelen bij het jeugdhonk om vervolgens met de trein naar de scheg te gaan. Hier kan er gekozen worden om te gaan zwemmen of schaatsen. Opgave hiervoor is verplicht.

In het nieuwe jaar organiseert het jeugdhonk op 3 januari een nieuwjaars-release-party. Op deze middag/vroege avond is de première van een promotiefilm die een aantal jonge bezoekers van het jeugdhonk hebben gemaakt. De film gaat over het jeugdhonk en zit vol met humor. Ook wordt de film dan online gezet op het youtube kanaal. Dit belooft een dag vol sfeer gezelligheid en een frisse start te worden!! Deze party is voor alle jongeren van 11 t/m 18 jaar.

De andere dagen is het jeugdhonk i.v.m. de feestdagen gesloten. Jeugdhonk ‘de Liesen’, Larenseweg 102a te Holten, 0548 36 14 51.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.