Kerstdiner voor buurt bij jeugdhonk Holten zeer geslaagd

0

HOLTEN – Na wekenlang voorbereiding was het woensdag 21 december eindelijk zover voor jeugdhonk ‘Hole-10’: het kerstdiner georganiseerd door de jongeren voor de buurtbewoners.

Holten – Sinds 1 juli jl. is het jeugd en jongerenwerk van ViaVie welzijn te vinden aan de Tuinstraat.
Om elkaar beter te leren kennen leek het de jongeren een leuk idee om eens voor buurt een kerstdiner te organiseren. ‘Het was op alle vlakken een succesavond’, aldus jongerenwerker Elmar Kelder. ‘Toen de buurtbewoners binnen kwamen ben ik door de jongeren uit de keuken gestuurd en hebben ze alles samen gedaan, de borden opgemaakt, serveren en ook de afwas hebben de jongeren samen gedaan. Na afloop van het diner was er nog tijd om met elkaar wat kaartspelletjes te spelen waarin oud en jong gemixt de leukste verhalen met elkaar deelden’ vervolgd Kelder.

Na afloop van deze avond gaf een buurtbewoonster aan om oliebollen te bakken voor de buurt samen met de jongeren van jeugdhonk ‘Hole-10’ om het nieuwe jaar in te luiden. Dit vindt plaats op dinsdag 10 januari 2017.
Ter info: het jeugdhonk is tot 9 januari gesloten i.v.m. de kerstvakantie.
Meer informatie over het jeugd- en jongerenwerk van ViaVie Welzijn? Neemt contact op via 0548 36 27 55 of neem een kijkje op http://www.viaviewelzijn.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.