Kerst voor goed doel

0

HOLTEN – Zaterdagavond hebben de bezoekers van het Kulturhus een bijzondere avond meegemaakt.

Zes verschillende muzikale optredens in kerstsfeer en dat allemaal voor een goed doel: een defibrilator, een apparaat voor het verlenen van eerste hulp. Want zo’n apparaat is er nog niet in het Kulturhus. De bezoekers konden met een vrije gift daarvoor geld geven.

Het kinderkoor Mozaïek zag er prachtig uit in Dickens stijl. Bij de kerstliedjes die zij zongen werden zelfs enkele solo’s gezongen door zeer jonge deelnemers. Gerlof van den Heuvel trad voor het eerst alleen op. Door zijn gevoelige jazzy stijl werd iedereen heel stil. Een mooie primeur!  Die zullen we nog wel meer horen.

Het Trio Spelfaut stal de show door haar heel eigen rockstijl, waarbij het bier rijkelijk vloeide. De hele zaal klapte en zong mee met de bier-kerst-rocknummers.

Daarna zorgde het Kerstkoor Dijkerhoek  en het harpspel van Gerda Pieket Weeserik weer voor de nodige devotie. Weer terug naar de kerstgedachte: vrede op aarde, zonder oorlog en geweld. Het Popkoor Amazing sloot de avond vier-, vijf, of zesstemmig af met bekende en minder bekende kerstliederen. De liederen werden zeer swingend ten gehore gebracht, zodat iedereen in de zaal bij het laatste lied, ‘Stille Nacht’ , voluit ging meezingen. 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer