3FM Serious Request Concert bij Café Toontje in Holten

0

HOLTEN – Op vrijdag 16 december staat er iets bijzonders te gebeuren in Holten !

De bekende live-formatie 30EUROLIVE strijkt neer in café Toontje. De band geeft in December 3 gratis concerten waarvan de opbrengst naar 3FM Serious Request gaat. Dit jaar gaat de complete opbrengst naar moeders en hun gezinnen die geraakt zijn door oorlog.

Met de bijdrage kan het Rode Kruis hen voorzien van voedsel, water, medische zorg en onderdak. En biedt ze hulp voor de toekomst zoals psychosociale zorg, opleidingen en materialen om een eigen inkomen te genereren. Ook helpt het Rode Kruis met de zoektocht naar vermiste familieleden en wanneer ze gevlucht zijn, met de terugkeer naar huis.   

30EUROLIVE speelt door heel Nederland en is o.a. bekend van optredens op de Zwarte Cross en andere grote feesten, ze staan bekend om hun onuitputtelijke energie en hun fantastische live muziek. In de band zit drummer/zanger Michiel Bütterhoff, in Holten wel bekend vanwege zijn vele muzikale activiteiten in het dorp. Het optreden begint om 21:00 uur en de entree bedraagt 5 euro, deze entree gaat volledig naar het goede doel, ook zal het café een mooi bedrag overmaken naar Serious Request als tegenprestatie voor het gratis concert.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer