Jeugdhonk ‘de Liesen’ presenteert: MUSIC-LAB 1.0

0

HOLTEN – Jongeren kunnen op veel verschillende manieren met muziek bezig zijn. De een speelt gitaar, een ander maakt muziek met de computer en weer een ander luistert liever naar muziek.

Daarom presenteert jeugdhonk ‘de Liesen’ MuSiC-LaB 1.0 en wil hiermee deze verschillende invalshoeken van omgaan met muziek stimuleren. In drie bijeenkomsten wordt er toegewerkt naar een MEGA MUSIC LAB… DISCO, die eruit moet gaan zien zoals de jongeren dat zelf voor zich zien.

De drie bijeenkomsten van MuSiC-LaB 1.0 en het MEGA MUSIC Lab DISCO vinden plaats op de volgende data:

1. Dinsdag 20 april 2010: Het de bedoeling dat nummers van verschillende stijlen worden samengevoegd in een afspeellijst, de MEGA LAB 40. Door nummers aan elkaar te laten horen, kunnen de jongeren zelf beslissen welke nummers er wel of niet in de MEGA LAB 40 komen.

2. Dinsdag 18 mei 2010: Ook hier wordt nog nagedacht over het samenstellen van de MEGA LAB 40. Ook wordt er vast nagedacht over de sfeer of het thema die de disco-avond moet gaan krijgen.

3. Dinsdag 8 juni 2010: Deze bijeenkomst wordt er bepaald wat er aan de muur komt te hangen, welke belichting er gebruikt gaat worden. Kortom, hoe ziet de aankleding eruit van het feest.

4. Vrijdag 18 juni 2010: Het is dan zover: de MEGA MuSiC LaB_DISCO-EVE! ’s Middags hebben we de zaal mooi aangekleed en de DJ heeft een soundcheck gedaan. Om 20.30 opent de MEGA  MuSiC LaB_DISCO haar deuren. Van 21.00 tot 23.30 kan er genoten worden van de MEGA LAB 40!!

De eerste drie bijeenkomsten vinden plaats van 15.00 tot 17.00, in jeugdhonk ‘de Liesen’ aan de Larenseweg 102a te Holten. Over de tijden van het aankleden van de MEGA MUSIC Lab DISCO zullen tijdens een van de eerste drie bijeenkomsten worden verteld.  

MUSIC LAB 1.0 is bedoeld voor jongeren van 12 jaar en ouder en de deelname is gratis en opgeven voor de MEGA MUSIC lab Disco kan door langs te gaan bij jeugdhonk ‘de Liesen’ en te vragen naar de inschrijflijst voor 18 juni

Voor meer informatie over MuSiC LaB en / of jeugdhonk ‘de Liesen’, neem een kijkje op http://www.liezenboerderij.hyves.nl of bel: 0548 36 14 51.
 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.