Jeroen Hendriks Clubkampioen BV Kalfsterman

0

HOLTEN – Zaterdagmiddag 23 juni was Café Toontje het toneel voor de finale van de jaarlijkse clubkampioenschappen van Biljartvereniging Kalfsterman.

De vier finalisten die dit jaar de keu’s gingen kruizen waren Gerrit Broekmaat, Jeroen Hendriks, Seino Voortman en Tonnie Brands.

De op voorhand geziene titelkandidaat Tonnie begon goed aan het toernooi door z’n eerste partij te winnen, en ook Jeroen wist zijn eerst match in winst om te zetten.
Deze beide heren namen het tegen elkaar op in de tweede wedstrijd van de middag, waarin Jeroen met een gemiddelde van dik 4, werkelijk niks heel liet van Tonnie’s reputatie en titel kansen.

Gerrit wist op zijn beurt knap te winnen van de wat ongelukkig spelende Seino. Na de uitgebreide pauze
konden de finalisten zich opmaken voor de laatste partijen van de middag.
Met een goed gevulde maag wist Gerrit de nog steeds ontgoochelde Tonnie te verslaan, en had met deze
overwinning een reële kans om clubkampioen te worden. Zeker toen in de laatste wedstrijd Seino zeer goed van start ging, en Jeroen duidelijk achterbleef. Maar met een beslissende serie van maarliefst 18 kantelde de wedstrijd in Jeroen’s voordeel, en zorgde daarmee voor z’n derde overwinning deze middag. Het moge duidelijk zijn dat de terechte clubkampioen seizoen 2011-2012 Jeroen Hendriks is geworden. De knappe tweede plaats was er voor Gerrit ‘Broer’ Broekmaat. Seino Voortman werd derde en Tonnie Brands mocht de beker met daarop ‘vierde plaats’ mee naar huis nemen.

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer