Inschrijving HOPPA! Dagen van start!

3

De HOPPA! Dagen: daar wil je bij zijn in de laatste week van de zomervakantie! Met medewerking van verschillende (Holtense) partijen kunnen kinderen van groep 3 t/m groep 8 deze week weer op pad in en om Holten, en meedoen aan diverse themadagen.

HOPPA! Dagen bestaat uit 4 dagen
‘Holten treedt op’ is het thema van maandag 28 augustus. Met medewerking van Dansstudio Dynamiek, Susan Bronsvoort (theaterdocent) en Jordy Kamphuis (muziekdocent) wordt deze dag de HOPPA! Dagen geopend met een creatieve en actieve dag. De kinderen gaan aan de slag met workshops zang/muziek, theater en dans/hiphop en werken zo aan een gave openingsact, die aan het einde van de dag bekeken mag worden door alle papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en broertjes en zusjes.

Op dinsdag 29 augustus is ‘Holten aan de bal’! Een super stoere sportieve dag op de voetbalvelden van Z.V.V. Blauw Wit ’66. De trainers en vrijwilligers van Blauw Wit zullen jullie alle hoeken van het veld laten zien met een actief programma vol sport en spel.

Op woensdag 30 augustus gaat ‘Holten te water’! Stralend zomerweer is een bijna must deze dag, want deze dag gaan de kinderen op pad naar het zwembad! En niet om zomaar te zwemmen. Nee, de Zwem- en PoloClub Twenhaarsveld heeft een heel programma in elkaar gezet, in en om het water, maar altijd mét water! Zwemkleding is dus een vereiste, want je kon nog wel eens nat worden…!

Ready? Set… Action!! Op de laatste HOPPA! Dag gaat Holten stunten! De kinderen gaan bij Stuntcamp Raalte aan de slag als echte stoere stuntmannen en –vrouwen. Op de echte Hollywood filmsets gaan de kinderen stunten met door vuur springen, doen ze autostunts en vliegen ze als Superman. Een stoere afsluiter!

Meer informatie
De HOPPA! Dagen vinden plaats van maandag 28 augustus t/m donderdag 31 augustus: een week vol met sport– en spelplezier voor kinderen van de groepen 3 t/m 8. Iedere dag kun je andere activiteiten ondernemen en vindt plaats op een andere locatie, waar je op eigen gelegenheid heen gaat. Je bent om 10.00 uur aanwezig op de startlocatie, en om 15.00 uur kun je daar weer opgehaald worden. Je neemt voor iedere dag je eigen gevulde beker en broodtrommel mee, maar wij zullen ook zorgen voor wat extra’s op locatie. Je kunt je opgeven voor 1 dag (€ 7,50 per dag), maar ook voor de volle 4 dagen (€ 30,- voor 4 dagen): kies wat jij leuk vindt, maar; VOL = VOL!

Opgeven
Opgeven kan via de website van ViaVie Welzijn vanaf maandag 5 juni t/m vrijdag 23 juni. Vanaf maandag 5 juni staat op http://www.viaviewelzijn.nl (kopje jeugd en jongeren) een inschrijfformulier klaar om kinderen op te geven voor 1 of meerdere HOPPA! Dagen. Kinderen die niet op vakantie gaan krijgen voorrang bij plaatsing. Andere vragen over de HOPPA! Dagen? Neem dan contact op met ViaVie Welzijn via 0548 36 27 55 of [email protected].

3 Reacties
 1. Thomas ten Velde
  Thomas ten Velde zegt

  Max Scheperman

 2. Jeroen Bunt
  Jeroen Bunt zegt

  Meis Leusink

 3. Gert-jan Ulfman
  Gert-jan Ulfman zegt

  Marianne Ulfman-Welmer

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.