Inloopavond Vincent Makelaars groot succes!

0

HOLTEN – Op dinsdagavond 15 maart heeft Vincent Makelaars uit Holten gezamenlijk met H&A Assurantiën en Hypotheken een succesvolle inloopavond georganiseerd. Er kwamen diverse geïnteresseerden in de woningmarkt naar het kantoor aan de Dorpsstraat 33.

“Deze avond is de perfecte manier voor veel mensen om zich te laten informeren over de mogelijkheden voor het kopen van een eigen huis. Tijdens deze info avond hebben wij  laten zien dat het kopen van een huis nog steeds tot de mogelijkheden behoort”. Aldus Wim Bulsink van Vincent Makelaars.

In een informele sfeer konden bezoekers al hun vragen, geheel vrijblijvend, stellen over het kopen van een huis. Ook kon men bij de adviseurs van H&A Assurantiën terecht voor informatie over hypotheken en het maximaal te lenen bedrag. Er was veel belangstelling voor het nieuwbouwproject dat binnenkort wordt gerealiseerd door Nijhuis bouw B.V. op het voormalige industrieterrein “de Kol”.  Na afloop kregen alle bezoekers een tas mee met informatiemateriaal voor de zoektocht naar hun droomhuis.

Vincent Makelaars en H&A Assurantiën en Hypotheken kijken zeer tevreden terug op de succesvolle inloopavond.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.