Hoolter Deerns te gast bij CD presentatie Brook Duo

0

HOLTEN – Het bekende dameskoor “De Hoolter Deerns” zal dit jaar optreden tijdens de CD presentatie van het bekende Brook Duo uit Markelo. Het tweedaagse evenement van het Brook Duo zal aanvangen op zaterdagavond 14 maart vanaf 20.00 uur. Die avond zullen de Deerns u meenemen in een muzikale reis door de tijd van de Mama’s & de Papa’s tot Andrea Berg en van de Spitfires, Helene Fisscher tot Dana Winner.

Met de komst van Dirigent Dinand Leferink uit Markelo heeft het koor in een jaar tijd een nieuwe muzikale ontwikkeling doorgemaakt. Leferink: “Het Holtense dameskoor heeft een nieuwe sound gekregen en een breed herkenbaar repertoire”.

Met hun lijfspreuk  “Carpe Diem” doen de dames van de Hoolter Deerns hun eigen koor alle eer aan. Pluk de dag en dan zeker de donderdag, want dan is de wekelijkse repetitieavond van dit pittige en veelzijdige koor. Vrouwen die graag zingen en een keer een kijkje willen nemen bij het koor zijn de eerste drie donderdagen van de maand welkom in de repetitiezaal van het Hanennös aan de Beusbergerweg 35 in Holten. Je kunt dan vrijblijvend een keer mee repeteren.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.