Hockeykamp 2012 – “Het was weer geweldig!”

HOLTEN – Afgelopen weekend vond de tweede editie plaats van het Hockeykamp, van Hockeyclub Holten.

De organisatie mocht zich verheugen op een warme belangstelling. Een kleine vijftig kinderen uit de Benjamins, F-, D- en E-jeugd hadden zich voor deelname aangemeld. Na de inrichting van de slaapplekken en het avond diner “Frietjes met Snacks” begaf het gezelschap zich in vier groepen naar de Holterberg voor het avondprogramma. Daar werd vanuit Woody’s een schatzoek-speurtocht georganiseerd, in- en rondom de Oranjekuil. Ook was er nabij de Canadezen Begraafplaats een speelveld uitgezet voor een potje trefbal. Terug in het kamp konden degenen die nog energie over hadden zich uitleven op het springkussen.

Na een nacht met veel gezelligheid en weinig slaap volgde een collectief ontbijt, waarna het tijd was voor de warming-up. Onder leiding van Annemarijn en Merel dansten de jongens en meisjes zich op een zonovergoten hockeyveld warm, op dreunende beats.

Trainer Marc Ritsma had ondertussen een Hockey Clinic voorbereid, welke bestond uit acht “Techniek  oefeningen” die elk begeleid werden door twee getalenteerde jeugdspelers. Ondanks het weinige slapen werd er fanatiek meegedaan en was er een prijs te winnen voor Beste Jongen en Beste Meisje. Deze werden gewonnen door Floris en Quinta.

Het kamp werd afgesloten met een zinderende wedstrijd tussen vijftig jeugdleden en vijftien volwassenen. (uitslag 0-2).

Om twaalf uur werd het kamp weer opgebroken en konden de kinderen zoals dat heet moe en voldaan weer terug naar huis.

Speciale dank aan de vrijwilligers – zonder wie dit kamp niet had kunnen plaatsvinden – en aan onze sponsors Woody’s, C1000 Bert Haanstra, Autobedrijf Eric Huzen, Snackbar het Klavertje, Albert Heijn, en Kapsalon Het Schaartje.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.