Centrum Holten afgesloten wegens triathlon

HOLTEN – Het centrum van Holten is vanaf vrijdag 6 juli 18.00 uur afgesloten voor alle verkeer in verband met de Triathlon Holten.

De winkels zijn tot die tijd gewoon per auto bereikbaar. Zaterdag 7 juli is het centrum de hele dag afgesloten voor alle verkeer.  De winkels zijn per voet uitstekend bereikbaar. De meeste winkels  sluiten zaterdag 7 juli overigens om 13.00 uur de deuren. De deelnemers aan de 28-ste editie van het evenement finishen net als vorig jaar Kalfstermansweide. Op deze locatie kan de gehele week voorafgaande aan de Triathlon niet worden geparkeerd.

Speciale parkeerplaatsen
Automobilisten die Holten bezoeken worden op zaterdag 7 juli naar speciale parkeerplaatsen geleid. Van hieruit is het centrum via een korte wandeling te bereiken. Vanaf de kruising Industriestraat – Kerkhofsweg rijden gratis pendelbussen naar zwemlocatie de Domelaar.

Programma Triathlon Holten

Vrijdag 6 juli :              Officiële openingsfeest

                            Zilveren Kruis Achmea kinder run-bike-run en deWeekkrant.nl Zwemloop.

Zaterdag 7 juli :              Premium European Continental CUP & Junior CUP

                            Olympic Distance Triathlon

                            1/4 en 1/8-ste Triathlon (recreatieve deelnemers)

                            Triathlon after race party

De finish van de Premium European Continental CUP dames wordt verwacht om 12.45 uur. De heren finishen ongeveer om 15.30 uur.

Twitter en Facebook

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de Triathlon Holten? Neem dan een kijkje op http://www.triathlonholten.nl en/of volg ons op Twitter (www.twitter.com/triathlonholten) of Facebook (www.facebook.com/triathlonholten).

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.