HMV presenteert 2e editie Maestro

0

Na het succes van vorig jaar, presenteert HMV op 8 juli in het Kulturhus de 2e editie van Maestro Holten. Het concept gebaseerd op het gelijknamige televisieprogramma. Vorig jaar ging uiteindelijk Daphne de Jong- Schipper met de zege aan de haal. Zij mag zich de eerste Holter Maestro noemen. Wie dit jaar de winst grijpt, zal op zaterdagavond 8 juli bekend worden. Want wederom zullen een aantal prominenten uit Holten de strijd aan gaan als nieuwbakken dirigent!! Dinsdag 20 juni staan de eerste drie kandidaten voor het eerst voor het orkest. Dirigent van HMV, Michelle Wassing, geeft na een korte masterclass het stokje letterlijk over aan de deelnemers. Het lijkt zo eenvoudig om een orkest te leiden, alsof een dirigent wat willekeurig met z’n armen staat te zwaaien. Maar Maestro laat zien dat je over heel wat capaciteiten én charisma moet beschikken om een orkest goed door een muziekstuk te leiden.
In totaal zijn er weer 6 prominente Holtenaren gevonden: fysiotherapeut Hans Tutert, Ondernemer Bakkerij Nijkamp: Ingrid Nijkamp, Mister Triathlon, evenementenorganisator Hendri Markvoort, theatervrouw, regisseur Francis Stam, horeca ondernemer Jos Kamphuis en wethouder Rijssen-Holten Roland Cornelissen. Een bont gezelschap dat de avond vast tot een succes zal brengen! Tijdens het concert is er halverwege een afvalronde: met de stemming is een grote rol weggelegd voor het publiek waarbij er 3 maestro’s zullen afvallen. De toegangskaart is tevens het stembiljet. Nadat de finalisten nogmaals hun dirigeer-talenten hebben laten zien, zal de vakjury uiteindelijk een winnaar kiezen!
De aanvang is 20.00 uur. Zaal open 19.30 uur. Entree € 10 (inclusief pauzedrankje) Kaarten zijn verkrijgbaar via de ticketservice van het Kulturhus. Wees er snel bij want vol=vol.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.