Het zwemt fietst en fotografeert

0

Holten – Voor het 3de achtereenvolgende jaar is er bij de Holtense huisartsenpraktijk weer een foto-expositie met als onderwerp de Holtense triathlon. De geëxposeerde foto’s zijn gemaakt door leden van de Holtense fotoclub ProFoto, die elk jaar in overleg met de triathlonorganisatie, dit sportieve evenement op de lichtgevoelige kaart vastleggen.

Het fietst

Een selectie van al deze foto’s is nu dus in de wandelgangen en wachtkamer tentoongesteld. Uiteraard zijn er de nodige sportieve foto’s van 2007 te bezichtigen, maar tevens is er beeldend aandacht besteed aan de festiviteiten die dit tweedaagse gebeuren omringen.

Het loopt

Omdat de triathlon hier ter plaatse, kan rekenen op een grote deelname van Holtense atleten, steunt op de vele Holtense vrijwilligers en bezocht wordt door de overige dorpsgenoten, is hier bij het uitzoeken van de foto’s rekening mee gehouden. Mocht u dus benieuwd zijn of u als Holternaar bij uw huisarts te kijk bent gesteld, of zomaar nieuwsgierig zijn, dan bent u van harte welkom om deze expositie te bezoeken. Uiteraard is het niet nodig om hiervoor een afspraak te maken bij uw huisarts. Houdt u echter wel even rekening met de openingstijden van de praktijk!

Voor meer informatie:
Fotoclub ProFoto Holten
Bestuurssecretariaat:
Paulien Abrahams
Tel: 0572 364 364
E-mail: [email protected] 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.