Hemelvaartsfietstocht 2017 door jongerenwerk ViaVie Welzijn

0

Het blijft traditie, ook dit seizoen kunt u op Hemelvaartsdag weer dauwtrappen! En ook dit jaar uiteraard weer georganiseerd vanuit het tiener- en jongerenwerk van ViaVie Welzijn.

De locatie is dit jaar nieuw, de fietstocht start bij Jeugdhonk ‘Hole-10’ aan de Tuinstraat 2 in Holten, nadat het jeugdhonk in 2016 is verhuist. En wat ook als vanouds hetzelfde blijft, is dat onze trouwe vrijwilliger Sijtse Meinsma weer een prachtige route heeft uitgezet. Het is een route van ongeveer 45 km., die u langs de mooiste plekjes zal voeren. Onderweg staan er een tweetal posten bemand door de jongeren van het tiener- en jongerenwerk, waar u even kunt genieten van een kopje koffie en een lekker broodje. Natuurlijk hopen we op een heerlijk zonnige dag, maar weer of geen weer, de fietstocht gaat altijd door!
De fietstocht zal zoals gewend tussen 7.30 en 9.00 uur starten vanaf jeugdhonk ‘Hole-10’ aan de Tuinstraat 2 te Holten. De kosten voor de fietstocht bedragen € 6,- voor volwassenen en € 3,- voor iedereen tot 16 jaar. Dit is inclusief koffie/thee/ranja en een broodje.
De opbrengsten van de fietstocht komen ten goede aan het tiener- en jongerenwerk en dragen bij aan het activiteitenbudget, zodat er extra activiteiten ondernomen kunnen worden.

In verband met de voorbereidingen wil de organisatie in ieder geval graag van te voren weten hoeveel mensen zij kunnen verwachten bij de fietstocht, en vraagt daarom graag van te voren op te geven. Dit kan bij ViaVie Welzijn via 0548 36 27 55 of [email protected]. Voor meer informatie kunt u ook kijken op http://www.viaviewelzijn.nl.

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer