Gratis proefles bij MOC

HOLTEN – Maandag 9 januari start het nieuwe cursusjaar bij het Muziek Onderwijs Centrum (MOC) in Holten.

Er is weer plaats voor nieuwe leerlingen op alle instrumenten, behalve voor gitaar. De gitaarafdeling, waar zowel lessen klassiek gitaar als elektrisch gitaar worden gegeven, is erg populair en heeft al geruime tijd een wachtlijst.

Naast zanglessen zijn de instrumenten waar verder op wordt lesgegeven accordeon, blokfluit, dwarsfluit, keyboard, orgel en piano. Het MOC is van plan om dit jaar ook drumlessen te gaan verzorgen. Bij voldoende aanmeldingen kan er een drumdocent worden aangesteld.  

Gedurende de maand januari is het mogelijk een gratis proefles te volgen om te kijken of het instrument waar uw belangstelling naar uit gaat ook werkelijk wat voor u is. Leerlingen van alle leeftijden kunnen zich hier voor aanmelden: jongeren vanaf zes jaar tot en met  volwassenen die reeds met pensioen zijn. Schroom niet het te proberen, ook als u vroeger al eens les hebt gehad en uw kennis weer eens wat wilt opfrissen, of als u zin hebt in samenspel met andere muzikanten bent u van harte welkom.  

U kunt zich opgeven voor een (1) gratis proefles door het sturen van een berichtje naar [email protected] Ook kunt u ons, vanaf maandag 9 januari, telefonisch bereiken op maandag- en dinsdagmiddag op telefoonnummer 0548-361412. De lessen worden gegeven in het Kulturhus aan de Smidsbelt in Holten.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer