Goede resultaten OKIA op tweede competitiedag

0

HOLTEN – De tweede competitiedag van gewest Oost werd in Eerbeek gehouden.

De ochtend begon met de 680A en B klasse en de jeugdklasse. De heren wisten in de 680A klasse hun eerste plaats te behouden met een maximaal aantal punten van 24. Dit betekent winst in alle wedstrijden. In de 680B klasse staat OKIA op de 5e plaats.

De jeugd kwam deze ochtend ook weer uit met twee teams. Het eerste team wist alle wedstrijden te winnen en staat hiermee op een gedeelde eerste plaats met het eerste team van Vios Bisons, een spannende strijd. Het tweede team haalde vandaag 20 punten, dit is een verschil van 16 met vorige week en dus een prima vooruitgang. Zij staan hierdoor op de 6e plaats.

’s Middags was het tijd voor de damesteams en de 640 klasse. De dames behaalden helaas minder punten dan vorige week. Het gaat steeds beter maar ze komen in de aanval nog soms net te kort. Het damesteam kan overigens nog steeds versterking gebruiken. De voorkeur gaat naar een dame tussen de 60 en 65 kg gezien de opbouw van het team. Kom gerust eens langs op woensdagavond bij TTV OKIA om te kijken! De heren in de 640 klasse stonden vandaag weer op de eerste plaats met 12 punten.

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer