Gezocht: testers voor beeldbellen via de tv

0

HOLTEN – Glashart zoekt enkele testers om een proef voor beeldbellen via de tv. Beeldbellen vanuit huis is een belangrijke stap in persoonlijke communicatie. Maar dit concept is vrij nieuw en er zijn weinig ervaringen bekend. Glasvezel is uitermate geschikt voor beeldbellen via de tv vanwege de enorme bandbreedte.

Door de hoge uploadsnelheden van glasvezel is het zelfs mogelijk om te beeldbellen in HD-kwaliteit. Handig voor oplossingen in de (thuis)zorg. Maar wat betekent dit eigenlijk voor de mensen thuis?

De proef

Glashart wil graag meer weten over het gebruik van beeldbellen via de tv en of dit een dienst is wat consumenten willen gebruiken. Glashart zoekt hiervoor enthousiaste testers met een glasvezelverbinding in huis. Een speciale HD-tv met beeldbelfunctionaliteit wordt 6 maanden lang ter beschikking gesteld door Reggefiber. De testers kunnen dan via deze tv het beeldbellen vanuit huis onderling uitproberen.

Wie is geschikt?

De ideale testers zijn bij voorkeur familieleden die het leuk vinden om het beeldbellen via de tv onderling te testen. Bijvoorbeeld een opa en oma met hun kleinkinderen, of een broer en zus die beiden slecht ter been zijn en elkaar wat vaker willen zien. Verder kun je denken aan slechthorende familieleden/vrienden omdat beeldbellen zeer geschikt is voor gebarentaal. Partijen die wekelijks met elkaar vergaderen voor een vereniging kunnen zich eventueel ook aanmelden.

Overige voorwaarden voor deelname

De tv blijft eigendom van Glashart en wordt na het aflopen van de proef weer opgehaald. De testers krijgen een maandelijkse enquête over hun ervaringen met het beeldbellen. Glashart neemt hiervoor zelf het initiatief.

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan deze proef? Aanmelden kan tot 20 november 2010 via [email protected]. Glashart selecteert uit alle aanmeldingen enkele geschikte testers. Deze personen krijgen hierover persoonlijk bericht. Kijk op http://www.glashart.nl/rijssen voor meer informatie.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.