Geslaagden EHBO volgen AED cursus

0
EHBO Examen

EHBO Examen

Holten – Vorige week maandag gingen10 cursisten op voor het EHBO examen. Allen zijn geslaagd. Hun namen: Jannie Kettelarij, Marcia Wijnen, Katinka Leusveld, Bianca Perik, Jeroen Everts, Brian de Beus, Sandra Keizer, Christa Meijer-Terwel, Pierre Saraber en Gerrie Aalderink. Ondertussen hebben ze ook de aantekening AED bediener gehaald.

Omdat ze de reanimatie al goed hadden geleerd, konden ze vrij snel werken met de AED. De AED is een apparaat, dat een elektrische schok kan geven. Hierdoor is de kans op een geslaagde reanimatie vele malen hoger. Daarnaast praat het apparaat je door de reanimatie. Het geeft de hulpverlener een goede ondersteuning. Bijna al onze leden hebben de AED training gehad.

In Holten en Rijssen hangen op meerdere plaatsen AED’s. Ook andere plaatsen in Nederland hebben AED’s geplaatst. In het land zijn al vele succesvolle reanimaties dankzij de AED uitgevoerd.  Als u ook wilt leren werken met de AED, of als u wilt leren hoe u moet reanimeren, Neem dan contact op met de EHBO afdeling Holten. Bij voldoende deelname starten we een opleiding.

Voor meer info, check onze website http://www.ehbo-holten.nl 

Aanmelden kan bij: Johan Schuppert (0548-367722)
[email protected]

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.