Geslaagde 30e editie Triathlon Holten 2014

0

HOLTEN – De organisatie van de Triathlon Holten kan terugkijken op een fantastische 30e editie. Als kers op de taart wint de Nederlandse Rachel Klamer haar thuiswedstrijd tijdens de ETU Triathlon Premium Cup bij de dames. Een prachtige overwinning voor de Denekampse.

Ook bij de Premium European Cup heren en Junior European Cup zijn mooie prestaties behaald. Ondanks een aantal valpartijen vanwege een flinke regenbui rond de middag, zijn het vooral enthousiaste reacties vanuit de internationale top die ten gehore komen. ‘Een prachtige wedstrijd met een mooi parcours’ en ‘De organisatie heeft een professionele uitstraling’ zijn een paar reacties die meerdere keren voorbij komen. Ook bij de Holtenaren en niet-Holtenaren worden mooie prestaties neergezet . Veel aandacht gaat uit naar de oud Olympisch schaatskampioen Mark Tuitert die samen met zijn broers een onderlinge wedstrijd houdt op de Olympische afstand. Mark is de snelste en blijft zijn broers ver voor. Vooral op het fietsonderdeel is hij Bas en Rob te snel af.

Favoriete afstand blijft de achtste triathlon waar veel recreanten maanden voor getraind hebben om de finish te halen. Onder luid gejuich van familie, vrienden en dorpsgenoten lopen de sportievelingen het centrum van Holten binnen en trotseren de flinke regenbui die het hardlopen niet makkelijker maakt. De laatste deelnemer, Holtenaar Fabian Dorlas, werd door het aanwezige publiek, alle vrijwilligers en deelnemers met groot applaus binnengehaald.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer