Elfjarige Lisa loopt Vierdaagse

0

HOLTEN / DIJKERHOEK – De Nijmeegse Vierdaagse lopen en tegelijk geld ophalen voor de Doe Een Wens Stichting Nederland.

Dat zijn de plannen van de elfjarige Lisa Rensen uit Dijkerhoek. Ze doet voor de eerste keer mee aan de Vierdaagse en hoopt door sponsoring zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen voor de stichting die wensen vervult van kinderen met een levensbedreigende ziekte.

Waarom Lisa meedoet aan de Vierdaagse? Dat antwoord is heel simpel: "Wandelen is een grote hobby van mij. Mijn moeder heeft al vaker de Vierdaagse gelopen en dit jaar loop ik met haar mee".

Eén dag je ziekte vergeten
Alleen meelopen was voor Lisa niet genoeg. Ze wilde meer dan dat en besloot geld op te halen voor een goed doel. De keuze viel op de Doe Een Wens Stichting Nederland. "Er zijn kinderen van mijn leeftijd die niet kunnen wat ik wel kan omdat ze ziek zijn. Doe Een Wens zorgt ervoor dat ze één dag hun ziekte kunnen vergeten door hun wens in vervulling te laten gaan. Daar wil ik graag bij helpen door geld op te halen voor de stichting."

Op zoek naar sponsoren
Om Doe Een Wens van een mooi geldbedrag te voorzien, zoekt Lisa sponsoren. De vergoeding kan bestaan uit een bedrag per kilometer, maar ook uit één totaalbedrag. Het geld is over te maken op het rekeningnummer 3285.84.320 t.n.v. Lisa Rensen te Holten o.v.v. Doe Een Wens Stichting Nederland.

Ontmoet Lisa
Lisa persoonlijk ontmoeten om over haar plannen en de sponsormogelijkheden te praten, kan op de open dag bij korenmolen De Hegeman in Dijkerhoek ( 8 mei) en op de zaterdagmorgen van het Dijkerhoeks Feest in de feestweide van Het Bonte Paard in Dijkerhoek (26 juni). Ook is Lisa bereikbaar via het e-mailadres: [email protected].

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.