Een nieuwe naam, een nieuwe identiteit, dezelfde service en kwaliteit

0

HOLTEN – Het zal in de volksmond wel gewoon Klein Boonschate blijven heten, want de mensen, de service en de geleverde kwaliteit blijven hetzelfde, maar hoveniersbedrijf Klein Boonschate Holten BV heet tegenwoordig Klein Boonschate Landscaping. En daar heeft eigenaar en grondlegger van het bedrijf Dennis Klein Boonschate zo zijn redenen voor.

“Wij zijn nog steeds heel trots op Holten hoor, daar is het voor ons allemaal begonnen. We hebben daar een goede klantenkring, die we zeker onderhouden. Maar inmiddels werken we meer buiten Holten dan in het dorp zelf en dat wordt niet minder, vandaar de naamsverandering”, legt hij uit.

Het begon ruim tien jaar geleden inderdaad allemaal in Holten. Met een kantoor aan huis en zijn opslag verspreid over heel Holten werkte Dennis Klein Boonschate aan zijn bedrijf. Hij deed zo’n beetje alles zelf: plannen, boekhouding, tekenwerk en natuurlijk ook de tuinaanleg. Al snel was er genoeg werk om mensen in dienst te nemen en zijn vrouw nam de administratie van hem over. Na drie jaar barstte het bedrijf uit zijn voegen en kon een verhuizing naar industrieterrein Vletgaarsmaten niet langer worden uitgesteld.

Inmiddels is het hoveniersbedrijf groot gegroeid: een eigen pand op industrieterrein Vletgaarsmaten in Holten. vijftien professionals in de buitendienst en drie op kantoor. Mede daarom krijgt het bedrijf behalve een nieuwe naam, ook een nieuwe identiteit. Klein Boonschate: “Buiten dat vind ik ook gewoon dat je elke tien jaar een nieuwe identiteit moet aannemen. Je moet vernieuwend blijven, bezig zijn met de processen binnen je bedrijf.”
Dus komt er een nieuw logo, krijgen de auto’s een spuitbeurt en wordt het personeel frisse nieuwe werkkleding aangemeten. “We gaan mee met onze tijd”, zegt Klein Boonschate en daarmee doelt hij niet alleen op de nieuwe huisstijl. Zo werkt Klein Boonschate Landscaping bijvoorbeeld aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Dat wil dan weer niet zeggen, dat het bedrijf zich op andere dingen gaat toeleggen. Klein Boonschate Landscaping is één van de weinige bedrijven in heel Nederland dat een totaalpakket levert. Met een groep van vijftien vakmensen waaronder hoveniers, architecten stratenmakers en zelfs een boomverzorgers verzorgt het bedrijf alles wat met de tuin of terrein te maken heeft. 
Klein Boonschate: “We werken op de particulier en zakelijke markt, de verdeling is ongeveer 50/50 en dat gaat goed. Wel merken we dat opdrachten uitgebreider worden: eerder legden we tuinen aan, nu zijn het hele parken, werken we onder en bovengronds en moet het in drie dagen klaar zijn, in plaats van in drie jaar.” Klein Boonschate Landscaping wil met 20 % procent per jaar groeien , ook dit jaar, is er een volle agenda je kunt rustig zeggen van de crisis geen last te hebben.

Het nieuwe bedrijfslogo zal daar niets aan af doen. Het is zoals klanten gewend zijn van Klein Boonschate: eigen ontwerp, logisch, zakelijk en correct. De kleuren zijn blauw en groen. De nieuwe huisstijl is officieel pas vanaf 1 februari te bewonderen, maar op de website http://www.kleinboonschate.nl wordt alvast een tipje van de sluier opgelicht. 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.