Dijkerhoek Rockt

HOLTEN/DIJKERHOEK is zo ongeveer het Volendam van de regio.

Er zijn in Dijkerhoek op dit moment 5 bands die uit Dijkerhoekers bestaan daarnaast zijn er ook nog eens een vijftal bands in de regio met één of meerdere Dijkerhoekse bandleden.

Een aantal van deze muzikanten hebben het idee opgevat om jaarlijks een concert te organiseren in het café van Partycentrum Het Bonte Paard waar deze bands zich kunnen presenteren. Het zijn teveel bands voor één dag vandaar dat er gekozen is voor 4 bands per keer.

Zondag 29 januari gaat de eerste editie van start om 15.45 uur met:
Four O’Clock l  Coverband Four O’clock bestaat uit vier leden. Repeteren doen we in Rijssen en jawel, dit op elke zondag. Het liefst maken we stevige rock. Op het repertoire staan dan ook namen als Metallica, Red Hot Chilli Pepers en Green Day. In de toekomst willen we dit uitbreiden met eigen nummers waar we nu en dan ook al druk mee bezig zijn.

Rollin’ On  l  Wij zijn zes jonge enthousiaste muzikanten uit Holten en Dijkerhoek die tot een jaar geleden alleen nog maar thuis speelden/zongen. Timo (basgitaar) en Patrick (drums) hebben de band opgericht. De band werd compleet gemaakt met Marieke (zang), Marloes (toetsen), William (gitaar) en John (gitaar). Ze proberen wekelijks nieuwe nummers in te studeren hierdoor is er inmiddels een allround repertoire ontstaan met voor ieder wat wils. Uiteenlopend van nederpop tot rock klassiekers van o.a. Tina Turner, U2, Robbie Williams en The Cult. http://www.rollin-on.nl

Dutch Courage  l  Dutch Courage is een vijf koppen tellende coverband uit Dijkerhoek. Sinds 2009 speelt deze formatie oude en nieuwe Rock ’n Roll hits! Met veel enthousiasme en goede moed staan Tim, Remko, Jelle, Lisa en Herbert op de planken. Onder andere Lenny Kravitz, AC/DC, Foo Fighters en The Offspring worden ten gehore gebracht. Maar voor een echt goede indruk, komt dat zien!

Kraakthelder  l  Rock ’n Roll met een eigen sausje! Of het nu een grote feesttent is of een gezellige kroeg; Kraakthelder staat met hun energieke show altijd garant voor een groot feest! Met krachtig ritmewerk, gillende gitaren en swingende sax neemt Kraakthelder u mee in een muzikale reis door de tijd, waarin stevige rockpartijen worden afgewisseld met zwoele ballades. Met een covermix van de bekendste rockklassiekers, nederpophits en andere sfeerverhogende muziek van de jaren ’60 tot nu weet Kraakthelder steeds weer de voetjes van de vloer te krijgen.

Kom deze bands aanmoedigen op zondag 29 januari aanvang 15.45 uur entree € 5.00.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer