Deijk, Stam en Reijlink gaan voor hun vijfde oudejaarsconference

0

In december staan de Holtenaren Jan Deijk, Bert Reijlink en Laurens Jan Stam weer op de planken van het Kulturhus met hun vijfde ouwejaarsconference. Dit jaar onder de noemer ‘2017, Een onstuimig jaar’.
“Die titel hebben we eigenlijk een beetje aangepast aan het weer dat we hadden bij de fotoshoot op de Holtense Enk”, lacht Stam. “Maar uiteindelijk is 2017 natuurlijk ook een onstuimig jaar geworden met uiteraard weer aanslagen overal in de wereld, Trump als president, stakende leerkrachten, verkiezingen en op lokaal niveau de soap met de asociale wielrenners, koopzondag, Smidsbelt, uiteraard weer een geboorte bij een van ons drietjes en nog veel meer!”, vertelt Stam.
Met liedjes, grappen, gedichten én een heuse Holtense kwis wordt het wederom een compleet avondje uit voor jong en oud. De avondvoorstellingen zijn op 1, 2, 8 en 9 december en starten om 20.30 uur. “De matineevoorstelling op zaterdagmiddag 2 december gaan we iets anders aankleden, maar daarover zijn we nog in gesprek met partijen. Hopelijk kunnen we hier volgende week meer over zeggen. Als wat we in gedachte hebben lukt, dan zouden we het heel erg leuk vinden!”, besluit Stam.
Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van het Kulturhus: http://www.kulturhusholten.nl.

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer