De Vèèrkàànte Viefkop 2007-2008

HOLTEN – Wij zijn begonnen aan het nieuwe jaar 2009. Zelf is Teun Deijk begonnen met zijn tweede boek. Gezien de vele positieve reacties op zijn eerste boek, Wis en Waarachtig, De Vèèrkàànte Viefkop 2006, is de uitgever gevraagd of hij ook de verzamelde werken van de Vèèrkàànte Viefkop uit 2007 en 2008 zou willen uitgeven. Zij waren direct enthousiast.

Het enige wat nog moet worden aangetoond is, of er genoeg belangstelling is. En daar heeft Teun je hulp bij nodig. Er hoeft alleen maar per mail te worden aangegeven dat je belangstelling hebt. Zodra het boek klaar is, krijg je van de uitgever bericht en staat het vrij om een exemplaar te bestellen.

Teun Deijk verzekerd ons dat het doorgeven van je mail adres geen enkele verplichting met zich meebrengt. Dit nieuwe boekwerk, Het leste kèèrske, De Vèèrkàànte Viefkop 2007-2008, wordt 220 pagina’s dik. Prachtige verhalen en gedichten in het Sallands/Holtens dialect. Een kroniek, die 2 jaar omschrijft. Verhalen over politiek, persoonlijkheden, gebeurtenissen en herinneringen uit het verleden, teveel om op te noemen.
 
Overigens, het eerste boek kan nog altijd besteld worden via http://www.boekscout.nl.
Ga naar verhalen en je vindt het onder nummer ISBN 978-90-8834-2547.
Uiteraard heb ik zelf ook nog een aantal exemplaren.

E-Mail Teun Deijk: [email protected]

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer