De Regenboog is een Gezonde School

HOLTEN – Basisschool de Regenboog heeft het landelijke vignet Gezonde School behaald. Het vignet Gezonde School is een erkenning voor scholen die structureel werken aan het verbeteren van de gezondheid van hun leerlingen en medewerkers. Met het vignet wil de school aan leerlingen en hun ouders laten zien dat zij het welzijn en de gezondheid van leerlingen en leerkrachten erg belangrijk vindt.

Werken aan welzijn en gezondheid op school loont. Het draagt bij aan betere schoolprestaties, minder schooluitval en een gezondere leefstijl. Zo heeft de Regenboog veel aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van haar leerlingen, zorgt de school voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving en een fris klimaat.

Het team van de Regenboog is trots op hun Gezonde School. “Vanaf nu hangt op de gevel van onze school het logo Gezonde School. Zo kan iedereen op het schoolplein zien dat onze school een gezonde school is!”

Het vignet Gezonde School is een initiatief van twintig landelijke gezondheidsorganisaties. Wilt u meer weten over het vignet Gezonde School? Kijk dan op http://www.gezondeschool.nl.

Reacties zijn gesloten.