De boom in

HOLTEN – Zaterdag 12 september was weer het begin van het nieuwe scoutingseizoen van de B.E. St. Joris Overijsel, een scoutingvereniging voor kinderen met een beperking uit het oosten van het land. Leden van alle groepen kwamen samen om diverse buitenspellen te spelen aan de Liezenweg te Holten

Er waren drie spelonderdelen; boogschieten, levend boter, kaas en eieren en piloot zoekt landingsbaan. Vanwege de doorschuifregel in het boter, kaas en eieren, leverde dit nog heel wat denkwerk op. Bij piloot zoekt landingsbaan werden de leden omhoog gehesen, waarna ze door aanwijzingen te geven aan de stuurlui beneden op hun landingsbaan terecht moesten zien te komen. Een aantal leden zag dit niet direct zitten, het leek ze best eng zo hoog in de boom, maar iedereen probeerde het en ook iedereen ging helemaal omhoog. De meeste leden stuurden keurig naar de landingsbaan, een (rol)stoel, maar een bij een enkeling moest de automatische piloot worden ingeschakeld. Alle spellen werden fanatiek gespeeld en ondertussen werd ook volop bijgepraat over de vakantie en de zomerkampen.
Niet alleen de leden vlogen, maar ook de tijd vloog voorbij en al snel was het etenstijd, patat!
Na het eten was er nog tijd voor een potje darts, gezellig kletsen of het bekijken van foto’s, maar al snel kwamen de eerste taxi’s en ouders om de leden weer op te halen en kwam er een einde aan dit superleuk begin van het nieuwe seizoen.

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer