Dauwschoppen bij Het Bonte Paard in Dijkerhoek

HOLTEN/DIJKERHOEK – Vroeger ging men op Hemelvaartsdag voor dag en dauw er opuit om te ‘dauwtrappen’. Een mooie traditie! Tegenwoordig zie je dat helaas steeds minder.

Men wil deze traditie toch weer nieuw leven in blazen door een gezellige morgen te organiseren voor de hele familie omlijst met een héérlijk ontbijt vanaf 08:30uur en ‘geneuglike’ muziek! Met medewerking van de Reeperbahner Stimmungsmacher en de Diekerhookse Möllnzangers..

De jongens van de Reeperbahner Stimmungsmacher zullen de ochtend beginnen. Dat deze jongens niet vies zijn van een stunt, laten ze nu ook weer zien, want ze vinden dat ze dan ook het goede voorbeeld moeten geven door om 6:00 ’s morgens al te starten! De Reeperbahner Stimmungsmacher zullen meteen anderhalf uur gaan knallen met hun befaamde ‘Normaal’ repertoire onder de noemer  ‘Reeperbahner dut Normaal!’

Ben jij ook in voor zo’n stunt? En kun je zo’n actie wel waarderen, kom ze dan aanmoedigen om 06:00 uur ’s morgens in de zaal bij Het Bonte Paard!

Natuurlijk gaat het de hele ochtend door en hoef je niet al om 06:00 uur in de feeststemming te zijn, vanaf 08:30 uur begint het reguliere ‘familie’-programma.

Wat kun je zoal verwachten:

  • Een héérlijk uitgebreid ontbijtbuffet vanaf 08:30 uur (kosten 3munten)
  • Meerdere optredens van de Diekerhookse Möllnzangers
  • De Möllnzangers samen met de Reeperbahner Stimmungsmacher
  • Reeperbahner Stimmungsmacher een set lang louter nummers van BohFoiToch !!
  • Springkussen achter in de zaal voor de kinderen
  • Gratis Entree!

Wilt u deelnemen aan het ontbijt? Dan is opgave hiervoor gewenst.
Dit kan via mail op [email protected], via de facebookpagina van het Bonte Paard of telefonisch op 0548-361202

dauwshoppen

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer