voor Holten, door Holten

Data EK Triathlon Holten 2009 bekend

2

Holten – Vrijdag 9 mei  is bekend gemaakt dat het EK Triathlon Holten 2009  in het weekend van 3, 4, en 5 juli 2009 zal plaatsvinden. In het bijzijn van een delegatie van de Stichting Triathlon Holten (STH) heeft de ETU tijdens het EK congres in Lissabon deze data vastgesteld. 

Overleg en overhandiging EK Triathlon Holten vlag
De afgevaardigden van de STH waren voor nog twee belangrijke activiteiten naar Lissabon vertrokken.

Zo hebben ze uitgebreid overleg gehad met de technische commissie van de ETU over specifieke zaken die van belang zijn voor het organiseren van het EK Triathlon Holten 2009.

Een andere gebeurtenis die op de planning stond was de overhandiging van de EK Triathlon Holten vlag aan het bestuur van de ETU.

Triathlon Holten 2008
De komende 24ste editie van de Triathlon Holten, die plaatsvindt in het weekend van 27 en 28 juni 2008, is de laatste wedstrijd voor de Olympische Spelen. Sander Berk is op dit moment zeer waarschijnlijk geplaatst voor de Olympische Spelen. Sander Berk en vele andere topatleten zullen de wedstrijd dan ook zien als een generale repetitie voor de Olympische Spelen.

De organisatie is verheugd om mee te kunnen delen dat de volgende nationale atleten zich hebben ingeschreven voor de elitewedstrijd van de Triathlon Holten:

Heren:
Sander Berk, Martijn Dekker, Bas Diederen, Youri Severin, Gerbert Biggelaar, Luc van Es

Dames:
Birgit Berk, Danne Boterenbrood, Eva Janssen

Bovenstaande deelnemers zullen in 2008 gaan proeven aan de organisatie, het vernieuwde parcours en natuurlijk de geweldige sfeer tijdens de Triathlon Holten.

Dit jaar zal het dus minstens zo spannend worden als voorgaande jaren. Genoeg reden om te komen kijken en de deelnemers, zowel elite als recreatief, aan te moedigen.

  • Willems

    super 😉

  • Willems

    super 😉

WAARDEER JE DIT ARTIKEL?

Deel dit artikel dan met je vrienden!
Wanneer je actief deelt zul je dit bericht minder vaak zien!
close-link