Dames van HV Holten nog 2 stappen van kampioenschap af

0

HOLTEN – Dames 1 van HV Holten speelde zondagmorgen tegen het 2e team van Broekland. De huidige nummer 6 werd thuis ruim verslagen, maar met het kampioenschap in zicht zetten steeds meer teams hun beste beentje voor tegen de koploper. Met deze spanning en druk moet het team van trainer-coach André Biemans ook om leren gaan.

Dat was zondagmorgen ook het geval. In de eerste 10 minuten gebeurde er niet veel den bleef ook de score minimaal. Na 10 minuten stond er pas een 3-3 stand op het bord Holten nam daarna wel een voorsprong (6-9) maar zag geen kans die verder uit te bouwen. Goede combinaties van o.a. Jessica Smit en Marjolein Nijland werden afgewisseld met kleine onzekerheden waardoor Broekland de achterstand bij rust tot  12-16 beperkt kon houden. Ook na de rust bleef Broekland aansluiting houden. Jessica Smit kreeg opnieuw mandekking. Maar met deze verdedigingsvariant weet Holten zo langzamerhand wel raad. Na een kwartier in de 2e helft wist Holten voor het eerst verder afstand te nemen.(21-27) In de slotfase gaf de – goed leidende arbiter – beide teams nog enkele tijdstraffen. Holten liet zich ook hier niet door van de wijs brengen en wist met o.a. 2 treffers van Femke Haverslag de zege met 27-33 mee naar Holten te nemen.

Scores voor Holten: Karlijn Bekkernens, Jessica Smit 8; Marjolein Nijland 5; Annemiek Nijland. Joyce Kappert 3; Elke Dorlas, Julia Hanevelt, Femke Haverslag 2.

Zondag 8 maart wacht de uitwedstrijd tegen Huissen.

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer