D66 Rijssen-Holten introduceert iD-café

0

Met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart organiseert D66 Rijssen-Holten op dinsdag 6 maart bij café het Keuntje in Holten de eerste editie van het iD-café. Samen met Tweede Kamerlid Jan Paternotte zal o.a. over ondernemingsvrijheid en toerisme worden gesproken.

Het iD-café is een laagdrempelige en interactieve avond waar over lokale thema’s wordt gesproken met een gastspreker. Gastspreker Jan Paternotte zet zich al gedurende enige tijd in voor de ondernemingsvrijheid van bedrijven. In de gemeente Rijssen-Holten zijn mogelijkheden voor openingstijden al jaren een discussiepunt. D66 ziet graag dat ondernemers zelf mogen bepalen wanneer zij open zijn, ook op zondag. Jan Paternotte zal hier deze avond over komen spreken. Andere lokale politieke partijen zullen deze avond ook uitgenodigd zijn en om hun standpunt over de openingsmogelijkheden naar voren brengen. Bovendien zal er tijdens deze editie van het iD-café worden gesproken met Jan Paternotte over thema’s als toerisme en samenwerking met regio Twente. D66 Rijssen-Holten wil in contact blijven met bewoners en is daarom ook na de verkiezingen van plan regelmatig een iD-café te organiseren.

U bent van harte welkom om binnen te lopen en mee te praten op dinsdag 6 maart bij Grand café t Keuntje in Holten. Aanvang; 17.30 uur.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer