‘Contact’ motto Week van de Opvoeding 2016

HOLTEN – Van 3 tot en met 8 oktober 2016 is het de zesde keer dat de Week van de Opvoeding wordt georganiseerd. Het motto dit jaar?  ‘Contact’. Rijssen-Holten organiseert samen met diverse instellingen en organisaties opnieuw een groot evenement op zaterdag 8 oktober 2016. Ook zijn er in die week nog meer activiteiten op het gebied van opvoedondersteuning.

Activiteiten organiseren
Zoals altijd kunnen ouders, beroepsopvoeders, vrijwilligers, kinderen en jongeren zelf activiteiten organiseren in de Week van de Opvoeding. Thuis of op school, op de kinderopvang, op de peuterspeelzaal, in de bibliotheek, bij sport-, cultuur- of welzijnsverenigingen, in buurthuizen, speeltuinen, jeugdzorginstellingen, enzovoort. Laat uw organisatietalent spreken en kom in actie! Onder ‘Contact’ is van alles mogelijk, zo lang het maar gaat over de gewone dagelijkse opvoeding en de vragen die daarbij horen.

Wethouder Bert Tijhof is enthousiast: “Kinderen vormen de samenleving van morgen, de opvoeding van kinderen is daarom van groot belang. Ouders zijn in de opvoeding het belangrijkst, maar staan daarin niet alleen, allerlei instanties dragen een steentje bij. Goed contact met elkaar hebben is een must”.

Aanmelden
Organisaties uit Rijssen of Holten die willen aansluiten bij het grote evenement op zaterdag 8 oktober 2016, kunnen zich voor vrijdag 8 juli 2016 melden via e-mailadres [email protected].

Voor meer informatie over de Week van de Opvoeding kijkt u op http://www.weekvandeopvoeding.nl of op http://www.loes.nl.
In voorgaande jaren trok het evenement veel bezoekers. Ouders, kinderen, organisaties leggen veelvuldig contact met elkaar en wisselden ervaringen met elkaar uit. Ook in 2016 staat ontmoeting en contact centraal.

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer