CMV 3 Mintonette nu echt op stoom

HOLTEN – Afgelopen zaterdag was de een na laatste CMV ronde in Vroomshoop. Al om kwart over negen moesten de meiden aantreden tegen Markel Up uit Markelo, de koploper van dat moment. Spannend, want de Mintonette meiden zijn in de achtervolging en stonden er kort achter. Ze moesten er in de eerste set even inkomen, want ze keken in no time tegen een achterstand van 3-0 aan. Dit lieten ze niet op zich zitten, want ze gingen wat gerichter spelen, en ze wisten het nog tot een 3-3 te brengen. Deze goede lijn werd in de tweede en derde set voortgezet, want deze sets gingen overtuigend naar de Holtense meisjes. Een prima overwinning dus.

Na een korte pauze werd de tweede wedstrijd aangevangen tegen SVH VC uit Den Ham. Dit team had een langzame balbehandeling en onze meiden gingen in dit tempo mee, want de eerste set werd helaas verloren met 3-2. Even snel een korte bespreking gehouden, de meisjes pikten dit heel goed op want ze gingen hun eigen spel spelen, de balbehandeling ging stukken sneller, en dat resulteerde in winst in zowel de tweede als derde set.

Conclusie: twee prima overwinningen! Een hele mooie bijkomstigheid: de meiden zijn door deze overwinningen nu zelf koploper! Met nog twee wedstrijden te gaan zijn de vooruitzichten positief, dat wordt een spannende ontknoping over twee weken in Hellendoorn!

Reacties zijn gesloten.