CMV 3 Kampioen, CMV 2 groeit als kool!

HOLTEN – De laatste ronde voor alle Mintonette CMV teams vond plaats in Hellendoorn. CMV 2 en 3 (die met elkaar trainen) moesten achter elkaar door. Beide teams waren gespannen, de één gebrand op het kampioenschap, de ander gebrand op twee overwinningen want ze worden steeds sterker.

Het CMV 2 team moest als eerste haar twee wedstrijden spelen. De eerste wedstrijd was tegen SVH en de dames hadden de eerste set nodig om op gang te komen. Als snel ging het speeltempo omhoog en werd het een spannende gelijkwaardige wedstrijd die helaas eindigde in een verlies. In de tweede wedstrijd tegen Medusa, hielden de meiden het speeltempo hoog, werd er zelfs een mooie ‘toets’ toegepast en werden er slimme ballen gespeeld die de tegenstanders niet konden tegenhouden. Uiteindelijk werd het spel afgerond met een overduidelijke overwinning voor de Holtense meiden die in deze competitieronde grote stappen hebben gemaakt.

Een tikje gespannen begon de meiden van CMV 3 aan de wedstrijden. Er waren 10 punten nodig om op eigen kracht kampioen te worden. Zou dit niet lukken dan hing alles af van een aantal wedstrijden die volgende week nog gespeeld moeten worden door de tegenstanders.

De eerste wedstrijd was tegen Medusa uit Vroomshoop. De laatste keer dat onze meiden hiertegen gespeeld hebben, hadden ze het best moeilijk. Ze begonnen echt super geconcentreerd en ze vlogen uit de startblokken, voordat je met je ogen kon knipperen stonden ze in de eerste set met 4 punten voor. Alles lukte; je kon echt zien dat dit team enorme sprongen heeft gemaakt. Er werd goed geserveerd en ook het toets-vang-gooi zit er helemaal in. Ze zijn niet te bang om elkaar aanwijzingen te geven en er wordt al echt gekeken waar ze de bal naar toe willen brengen. Vervolgens werden de 2e en 3e set ook daadkrachtig binnengehengeld. Een hele mooie 6-0 overwinning dus, fantastisch gedaan!

Vervolgens moesten de meiden tegen SVH, de thuisspelende ploeg uit Hellendoorn. De vorige wedstrijd verliep heel langzaam, dit hadden de meiden goed onthouden want ze gingen hun eigen spelletje spelen; ze voerden het speltempo op, de bal werd vlot rondgegooid, en de tegenstander had hier geen vat op. Na twee sets was de buit binnen, vier punten die nog nodig waren verdiend. De laatste set werd op gelijkspel beëindigd. Kampioen!

Snel werd er teruggereden naar Holten, waar team en ouders nog even genoten hebben van lekkere patat bij het Klavier; ook was er voor de meiden nog een extra verrassing: de meiden mochten op een open kar door het dorp!

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer