C1 Mintonette onverdiend zonder punten

0

HOLTEN – Op vrijdag 1 februari moest C1 van volleybalvereniging Mintonette een wedstrijd spelen tegen Setup ’65 uit Ootmarsum.

Het was bekend dat de tegenstander meer dan het dubbele aantal trainingsuren maakt ten opzichte van Holten en dit was zichtbaar tijdens het inspelen. Toch waren de meiden van C1 erg gedreven zich niet zomaar gewonnen te geven.

De eerste set ging gelijk op, er werd goed bewogen in het veld, voor elke bal werd geknokt. Holten verloor deze set met 22-25. De 2e set waren er erg goed rally’s en bleven onze meiden stabiel spelen en dit maakte dat de tegenstander fouten ging maken. Deze set was extreem spannend maar we konden het toch net niet winnen: 25-27.

Ook de 3e set was C1 niet de mindere. Aan het eind van deze set viel 1 van onze meiden uit met een behoorlijke heupblessure. Hierdoor was iedereen behoorlijk van slag.  Ondanks probeerden ze er toch iets van te maken maar ging de set wederom net verloren met 23-25. In de laatste set zakten de meiden iets in. Door een wissel hoopten we dit te veranderen en dit leek te werken totdat er nog een speelster  uitviel en er niet teruggewisseld mocht worden. Dit betekende een speelster tekort in het veld. Dit was blijkbaar net het zetje dat de meiden nodig hadden want de achterstand van 8-20 werd toch nog teruggebracht tot 18-25.

De meiden mogen met heel veel trots terugkijken op een geweldig gespeelde wedstrijd.

De meiden van A1 moesten het opnemen tegen de koploper WVC volley. De meiden spelen nu met een 4-2 systeem en dat betekent dat er 2 spelverdelers zijn en 4 aanvallers. Er moet veel worden bewogen, gedraaid en dit begint vorm te krijgen. De Holtense meiden begonnen erg goed aan de wedstrijd, er werd geconcentreerd gespeeld, er werd goed samengespeeld en dit leidde na een klein uurtje tot een voorsprong van 3-0. De laatste set was een spannende set en deze werd nipt veloren waardoor WVC een puntje mee naar huis kon nemen. Door deze goede overwinning zijn de dames opgeklommen naar de 2e plaats.

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer