Volleybalmeiden C2 pakken de volle winst

HOLTEN – De meiden van volleybalvereniging Mintonette C2 speelden afgelopen zaterdag een thuiswedstrijd tegen Losser.

De vorige twee wedstrijden waren zonder punten afgesloten dus de vele aanwezige toeschouwers hoopten dat de meiden vandaag in ieder geval een set zouden winnen.

Voorafgaand aan de wedstrijd werden eerst nog foto’s gemaakt van het team in de nieuwe tenues. Naast het normale tenue heeft C2 ook een mooie blauwe sweater gekregen met de eigen naam.

Na het inslaan kon de wedstrijd van start. Evenals in voorgaande wedstrijden gingen de meiden voor elke bal. Het bleef in de 1e set spannend gelijk op gaan maar Holten bleef rustig en sloot de set af met een stand van 25-22. Dit was voor het team natuurlijk een enorme opsteker.

De tweede set was het wederom erg spannend, beide teams waren aan elkaar gewaagd. Holten speelde goed samen en ook deze set werd winnend afgesloten: 25-18.

Na twee gewonnen sets wilde C2 natuurlijk meer. Vol gedrevenheid gingen ze de derde set in maar de start van deze set was niet zo makkelijk. Ze kwamen eerst achter met 2-9 maar omdat dit team vol vechtlust zit, wisten ze deze achterstand om te buigen naar een 18-12 voorsprong. Deze voorsprong lieten ze zich niet meer afnemen en de derde set werd gewonnen met 25-19.

In de laatste set hebben de meiden van C2 niet achter gestaan. Vanaf het begin waren ze goed bij de les en deze set werd afgesloten met 25-16.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.