Beginners Bootcamp Holten

1

HOLTEN – “Beginners Bootcamp” een nieuw sportinitiatief in Holten.

Gedurende de zomermaanden wordt elke woensdag een Bootcamp gegeven op diverse locaties in Holten. Woensdag 29 mei om 19.30 uur is de eerste Beginners Bootcamp vanaf de Canadese Begraafplaats in Holten.

Beginners Bootcamp is bedoeld voor iedereen die graag in een leuke groep aan sport zou willen doen maar dan wel ‘hènig an’ opbouwen. Een gezellige maar wel effectieve manier om weer lekker aan het sporten te komen. Het is dan ook geen Bootcamp waarbij een “drill instructor” je over een hindernisbaan jaagt maar een combinatie van “start to run” aangevuld met lichte bootcamp oefeningen. Onder leiding van Susan Boode wordt wekelijks een afwisselend programma samen gesteld dat bestaat uit loopscholing, wandelen, oefeningen en hardlopen. In de basis zal het dus een relatief rustige training zijn.  

Voor degene die dit te rustig vindt en lekker los wil gaan is er de mogelijkheid te switchen naar de “Bootcampclub van Michelle Bloemendal”. Deze vindt gelijktijdig en op dezelfde locatie plaats.

Na afloop is er een sportdrankje en wat fruit en is er gelegenheid om nog even lekker na te kletsen. De eerste training is gratis, daarna wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Het motto is gezellige en ontspannen ambiance een betere conditie op te bouwen!

Meer informatie en aanmelding bij Michelle Bloemendal (06.54.992916) of bij Susan Boode (06.29.239054 / [email protected]). Houd ook de facebookpagina van Bootcampclub Holten in de gaten.

1 reactie
  1. ans.meijerink zegt

    Wat een mooi initiatief! Heel veel succes!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.