voor Holten, door Holten

Basiscursus EHBO

0

HOLTEN – Woensdag 7 september gaat EHBO Holten weer starten in het Kulturhus met een wekelijkse avondcursus EHBO voor beginners.

Voorwaarde is dat er wel voldoende aanmeldingen zijn, voor het aanvragen van een examentoets is het minimum aantal zes personen. In 2010 waren alle cursisten in één keer geslaagd voor het landelijk erkend diploma, het streven is om dit op 7 december te evenaren.

Ten opzichte van afgelopen jaren zijn er wel enkele wijzigingen doorgevoerd. Voorzitter Brian de Beus legt uit: “Naast het basisdiploma kun je extra modules volgen welke je als aantekening op je diploma krijgt, zoals sportblessures en wandelblessures. Vorig jaar is de module reanimatie met AED vervallen en opgenomen in de basiscursus. Vanaf dit jaar is ook de module verbandleer een standaard eis. Het overgrote deel van de 165 leden van EHBO Holten hebben de aantekening verbandleer, voor enkelen zal deze competentie nog worden afgenomen. De verwachting is dat dit echter geen probleem zal opleveren voor onze leden!”

 
Meer informatie over deze en andere EHBO opleidingen, herhalingslessen en de vereniging zijn te vinden op de website www.ehbo-holten.nl. Het secretariaat (Harry van Coeverden) is telefonisch te bereiken op 0548-364151.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.