Bart Meijer ambassadeur NOC*NSF bezoekt Koningsspelen

0

HOLTEN – De organisatie van de Koningsspelen is blij dat ambassadeur Bart Meijer* van het NOC*NSF de Koningsspelen bezoekt op vrijdag 26 april 2013.

Bart Meijer gaat om 12 uur het koningslied meezingen en sluit samen met Mathieu ten Dam om 15.00 uur de Koningsspelen af.

Mathieu ten Dam: “We zijn er trots op dat een Nationale Sport Week ambassadeur van het NOC*NSF naar de Koningsspelen in Rijssen komt. Met het oog op de toekomst proberen wij voor de kinderen in onze gemeente een prachtige sport (introductie) dag te maken en doorstroming naar een vereniging te stimuleren. De komst van Bart maakt de Koningsspelen voor de kinderen alleen nog maar mooier en is een kroon op het werk voor de samenwerking tussen alle scholen en verenigingen”.  

Voorbereidingen in volle gang

Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang. De organisatie is blij dat al diverse sportverenigingen zich enthousiast hebben aangemeld voor 26 april! Ook wordt door de Brandweer Twente een mooie groepsfoto vanuit de lucht gemaakt op vrijdag 26 april. Alle kinderen kunnen straks op een nog nader te bepalen website een foto downloaden als herinnering aan de Koningsspelen 2013.

Wilt u ook meedoen of bijdragen?

Sportverenigingen, sponsoren, participanten en bedrijven worden opgeroepen dit grote oranje evenement te ondersteunen. De organisatie kan alle hulp gebruiken. Bijvoorbeeld door het afnemen van een stand (marktkraam), het plaatsen van een sponsorbord of andere sponsoring. Heeft u interesse? Neem dan contact op met Dorien Willems van het PCPO: [email protected] of Mathieu ten Dam: [email protected].

Meer informatie over de Koningsspelen Rijssen-Holten is te zien op http://www.rijssen-holten.nl. Of volg de Koningsspelen Rijssen-Holten via twitter: twitter.com/Koningsspelen13.

*Bart Meijer is televisie- en radiopresentator en presenteert jongerenprogramma’s als  Holland Sport Junior en [email protected] Ook was hij betrokken bij diverse jeugdprogramma’s op radio en tv van verschillende  omroepen.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.