BankBattle 2013

0

HOLTEN – Maandag 8 april was een spannende dag voor de groepen acht van 23 basisscholen in het werkgebied van Rabobank West Twente.

De groepen gingen de strijd aan in de BankBattle, een internet gestuurde kennisquiz.

Om klokslag 9.30 uur barstte de strijd los. De leerlingen bepaalden hun eigen strategie. Door goed samen te werken kon de klas de BankBattle tot een goed einde brengen. Alle antwoorden op de vragen leidden namelijk tot een geheime BankBattleCode. De klas die de juiste code het eerst invoerde in de BankBattleKluis, werd winnaar.

Ook dit jaar deden er zoveel scholen mee dat er vier clusters gevormd waren. Per cluster is er een winnaar. De winnaars van BankBattle 2013 zijn Prins Clausschool (team 2) uit Nijverdal, OBS Haarschool uit Holten, PCBS De Veenbrug (team 2) uit Daarlerveen en de Willibrordusschool uit Vroomshoop.

Aan de winnaars werd de volgende schooldag een heerlijke slagroomtaart uitgereikt door een medewerker van de Rabobank. Daarnaast krijgen de winnende klassen binnenkort een bezoek van een karikaturist die elke leerling op een ludieke wijze gaat tekenen.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.