Autocross super geslaagd

HOLTEN – Op 16 oktober vond in Holten de najaarscross van MAC “De Holterberg” plaats. Het fraaie najaarsweer lokte veel publiek naar het crossterrein aan de Beusebergerweg. En met maar liefst 130 coureurs uit Nederland, België en Duitsland was er nieuw deelnamerecord.

In de najaarszon genoten zowel publiek als deelnemers van een mooie cross. De baan lag er weer fantastisch bij en er werd door de coureurs in de verschillende klassen fanatiek gestreden, waarbij vooral de contactklassen voor het nodige spektakel zorgden. Uiteraard werd hierbij de veiligheid van zowel coureurs, publiek als baanpersoneel niet uit het oog verloren.

Na 29 manches viel omstreeks 17:00 uur de laatste finishvlag en konden de eindklassementen worden opgemaakt. Tijdens de traditionele prijsuitreiking in de tent werden de volgende deelnemers gehuldigd:
Dames cross
1. Petra Hoekstra – Almelo
2. Ramona Jager – Goor
3. Mandy de Jong – Ommen
Heren cross
1. Arjan Lubbers – Rijssen
2. Rick Schnoing – Mariënberg
3. Michel Jager – Hengelo (O)
Veteranen cross
1. Berthil Meijer – Goor
2. Appie Müller – Holten
3. Ton Müller – Holten
Na uitgebreid juryberaad werd Nadia de Clonie uit Hengelo (O) als winnares van de contactklassen uitgeroepen. Ook zij ontving net als de andere prijswinnaarsde welverdiende bloemen en een fraaie beker.De organisatie kan wederom terugkijken op een geslaagde autocross en bedankt alle toeschouwers, coureurs, vrijwilligers en andere betrokkenen.

Reacties zijn gesloten.