Autocross MAC De Holterberg

Op 15 oktober aanstaande organiseert MAC “De Holterberg” haar najaarscross. Net als voorgaande edities wordt ook deze autocross gehouden op het terrein aan de Beusebergerweg in Holten. Deze keer wordt er naast de reguliere cross ook weer een contactklasse georganiseerd. Er hebben zich al 150 deelnemers aangemeld voor de verschillende cross- en contactklassen, dus een mooie cross lijkt verzekerd.
In verband met het bereiken van het maximaal aantal deelnemers, is inschrijving niet meer mogelijk. De start van dit evenement voor jong en oud is omstreeks 12:00 uur en de entree is gratis. Voor meer informatie: http://www.macdeholterberg.nl. 15 oktober aanstaande organiseert MAC “De Holterberg” haar najaarscross. Net als voorgaande edities wordt ook deze autocross gehouden op het terrein aan de Beusebergerweg in Holten. Deze keer wordt er naast de reguliere cross ook weer een contactklasse georganiseerd. Er hebben zich al 150 deelnemers aangemeld voor de verschillende cross- en contactklassen, dus een mooie cross lijkt verzekerd.
In verband met het bereiken van het maximaal aantal deelnemers, is inschrijving niet meer mogelijk. De start van dit evenement voor jong en oud is omstreeks 12:00 uur en de entree is gratis. Voor meer informatie: http://www.macdeholterberg.nl.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.