25 jaar Keunefeesten pakt uit!

Holten –  Binnenkort is het weer zover. Het jaarlijkse Keunefeest staat weer voor de deur. Dit keer een jubileumversie, want het is de 25e keer dat dit festijn wordt gehouden en georganiseerd door carnavalsvereniging de Fienpreuvers.

Binnen, en rondom de tent zal aan dit jubileum extra aandacht worden gegeven.  Keunemunten hebben dezelfde prijs als vorig jaar. Deze munten kunnen ook bij de lokale horeca worden gebruikt Dus munten over en nog even afterpartyen mag geen probleem zijn. Let wel dat u voor half twee ’s nachts aanwezig bent in de lokale gelegenheden anders wordt toegang geweigerd. (gemeenteverordening)

Er wordt flink uitgepakt deze keer, want er treedt een keur aan bekende artiesten op.

Het programma is als volgt (evt kleine wijzigingen voorbehouden)

Donderdag:

Middag

Soundmix playbackshow bassisscholen Holten

Avond

Optreden van Rollin’ On – Dijkerhoekse 6 mansband  die onlangs de Holtense Battle of the bands hebben gewonnen.
Als jeugdact is er de zanger/rapper/acteur Lil Kleine (Jorik Scholten) uit Amsterdam. Hij begint om 21.00 uur en zal een half uurtje performen.
Optreden van Moombahteam. Een DJ performance (Erik Groen) met zang van Gijs Schuurmans.
Optreden van  de vrouwelijke DJ Lady Bee
24.00 uur programma einde

Vrijdag:

Middag

’s middags het jaarlijks terugkerende bedrijven borreluur. Deze keer in Oktoberfeststijl. Dus wie zin heeft om in lederhose of anders in Tirolerstijl gekleed te gaan is van harte welkom. Een leuke stimungsact vanaf 19.00 uur is geregeld middels de band “die Powerhosen”.

Avond

Vanaf 21.00 uur de band Dirty Daddies. Op dit moment zijn zij een van de meest geboekte bands. Zij waren ook op zwarte cross en vorig jaar op Dijkerhoeksfeest.
DJ Jean is ook dit jaar weer van de partij en zal omstreeks 23.00 uur zijn opwachting maken.
Einde avond 01.00 uur

Zaterdag:

Middag:

13.00 uur Keunedarten in de tent en buiten op het terein Keuneschieten.
14.00 uur Meedeinfestijn met medewerking van de Hoolter Korhanen en Hoolter Deerns, Shantikoor Riessen en band 100% Power. Het Holtense bekendste trio Deijk, Stam en Reilink  zullen zich  op ludieke wijze presenteren.
Einde middag ongeveer 17.00 uur

Avond:

De avond waarvoor de meeste losse kaarten aan de zaal worden verkocht en jeugd uit omringende omgeving het Keunefeest bezoekt.

De Party Party Band met twee geweldige zangeressen Maaike en Chloë, geven een spetterende show met nummers van 2 Unlimited,  Will.i.am, Britney Spears, The Venga Boys en Paul Elstak naar ‘Sex on the Beach’ van T-Spoon en dan via ‘Move Like Jagger’ en ‘The Final Countdown’ terug naar ‘Informer’ van Snow.
01.00 uur einde avond

Zondag:

De jaarlijks terugkerende familiedag waar jong en oud zich altijd opperbest vermaken en vele gasten in bijzondere kledij de dag extra flair geven. Het lijkt wel Carnaval.

Middag

Optreden PPM band. Een band zonder poeha zoals ze zelf zeggen en er zeker zijn voor jong en oud. Ze zijn een met het publiek en maken samen een feest.
Optreden van Bökkers die in het Sallands dialect de zaal weer helemaal plat zal spelen.
Afgesloten wordt er met het DJ duo Wipneus en Pim. De muziek die het duo draait is een combinatie van vrolijke disco- en dancenummers met een hoog camp- en meezinggehalte. Ook hier gaat de tent dus weer helemaal plat en het dak eraf.

Wie nog oudere munten heeft zoals het oudste Keunemuntje “het Holtens Ducaatje”, kan goedkoop drinken. Deze munten kostten in het verleden 1 gulden 40 en mogen nog steeds worden ingeleverd.

Al met al dus een spetterend programma. Een lustrum waardig.

De entree op donderdag en zaterdagmiddag is gratis
Losse kaarten 8 euro en passe partout (entree voor hele weekend) 15 euro

Voorverkoopadressen zijn gewijzigd ivm met het stoppen van 2 Holtense middenstanders.

Deze keer kaarten te verkrijgen bij:
Bloemenwinkel Rosas, Cafe’s Boer Biet, Klavier, Keuntje, Toontje en supermarkt Coop.

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer