shadowplay

17 juni Arrowrock in Holten?

17 juni 2018

17 juni Arrowrock in Holten?

17 juni 2018

Jarenlang stonden de grootste classic rockbands geprogrammeerd op de succesvolle edities van het Arrowrock Festival. En de kans om die bands te horen, is er 17 juni tussen 16:00 en 20:00 uur tijdens de Holtense Zomerse zondagen op de Dorpsstraat tussen eetcafé 't Klavier en grand café ’t Keuntje een groot terras, genoeg te drinken, leuke mensen, gezelligheid en de classic rock van Shadowplay.

Shadowplay speelt al meer dan 25 jaar samen door heel Nederland en België. Een dakdekker op gitaar, een vrachtwagenchauffeur op de bas, een verkeerskundige als leadzanger, een servicemonteur van onder andere stoeltjesliften als drummer en een specialist in hondenvoer die tientallen jaren professioneel zijn geld verdiende met de muziek achter de toetsen: Een bijzondere combinatie van vrienden, met een gemeenschappelijke muzikale passie die ze op het podium delen. De band speelde in het voorprogramma van de Dijk, Herman Brood, de Pilgrims, Dog Eat Dog, de Heideroosjes en bereikte de band een plek bij de beste 24 coverbands van Nederland in een landelijke wedstrijd met meer dan 1600 deelnemende bands.

Waar veel bands sneuvelen na een paar jaar, heeft Shadowplay nog steeds plezier op het podium. Misschien wel omdat ze een repertoire hebben, waar ze zelf ook graag naar luisteren. Nummers van Journey (best veel zelfs), Gary Moore, Toto, Queen, Golden Earring, Bad English, Dream Theater, Pink Floyd, Kansas, Bon Jovi. Maar ook Whitesnake, Neil Young, Steppenwolf, Anouk, Bløf, Bryan Adams, Herman Brood, Radiohead, Live en Metallica. Al deze bands de 17e juni tussen 16:00 en 20:00 uur binnen één enkele band. Oftewel jaren Arrowrock midden in Holten op de Dorpsstraat

Noteer ook vast de volgende zomerse zondagen in uw agenda: 22 juli m.m.v de band Basement - 5 augustus de Korhanen

7 Reacties
 1. Marcel Janssen
  Marcel Janssen zegt

  Wendy Janssen-Kuiper

 2. Karleen Vd Leij
  Karleen Vd Leij zegt

  Jim van Dam

 3. Otto Eijck
  Otto Eijck zegt

  Pepijn Eijck

  1. Pepijn Eijck
   Pepijn Eijck zegt

   Interesting

  2. Otto Eijck
   Otto Eijck zegt

   goed voor stage-uren

  3. Pepijn Eijck
   Pepijn Eijck zegt

   Otto Eijck ook idd

 4. Gezinus Dangremond zegt

  We hebben net Elsrock gehad,geen enkele holtenaar gezien,we hadden heel veel classic rock staan,waar waren jullie!!

Reacties zijn gesloten.

Evenement Informatie

Zomerse Zondag


17 juni 2018

 
Dorpsstraat tussen Klavier en Keuntje
16:00 tot 20:00uur

 

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer