15 jaar Amazing

0

HOLTEN – Door het geven van een spetterend concert, viert het Holtens gemengd koor Amazing  zaterdag 17 april haar 15 jarig jubileum in de aula van De Waerdenborch aan de Haarstraat in Holten. Aanvang 20.00 uur. Kaarten à 6 euro zijn verkrijgbaar bij de kassa of vooraf via de leden van Amazing.

Binnen het koor is een lustrumcommissie al meer dan een jaar bezig met de voorbereiding van het concert onder de klinkende naam ‘The Amazing Voices’.

Het repertoire van het koor bestaat die avond uit, voor velen herkenbare nummers van artiesten zoals, The Beatles, Abba, Michael Jackson, Simon and Garfunkel en Acda & de Munnik enz. Muziek dus uit de jaren 60 t/m heden.

Amazing heeft o.l.v dirigent/arrangeur Tom Grondman hard gerepeteerd en in betrekkelijk korte tijd een flink aantal nieuwe nummers ingestudeerd voor dit concert. Afgaande op eerdere concerten door Amazing gegeven, belooft het weer een verrassende, ‘Amazing’ avond te worden. In de pauze kan het publiek deelnemen aan een verloting.

Mocht er interesse zijn om lid te worden van Amazing, dan is het zeker een aanrader om dit concert te bezoeken om zo een indruk te krijgen van dit koor.

Ga voor meer informatie over het koor naar de website http://www.amazing-holten.nl


 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.