Zwem4daagse Twenhaarsveld 27-31 mei

0

HOLTEN – Van maandag 27 mei tot en met vrijdag 31 mei 2013 staat zwembad Twenhaarsveld weer in het teken van de zwem4daagse. Iedereen die van zwemmen houdt met minimaal zwemdiploma A kan hieraan deelnemen.  Zwem- en Poloclub Twenhaarsveld organiseert zoals gebruikelijk deze plaatselijke Zwem4daagse.

De start van de zwem4daagse is op maandag 27 mei om 18.00 uur. Bij de officiële opening is weer een speciale gast aanwezig. Vorig jaar werd de opening verricht door Feike Huisman, voormalig miss Overijssel.

Inschrijving is mogelijk op maandag of dinsdag, waarna gestart kan worden met de Zwem4daagse. Het zwemmen van de baantjes (250 of 500 meter, afhankelijk van de leeftijd) kan elke dag van deze week tussen 18.00-19.30 uur. De kosten voor deelname bedragen € 7,-.

Voorinschrijving is mogelijk van dinsdag 21 mei tot en met zondag 26 mei. Deelname kost dan slechts € 5,-. Dit kan bij de kassa van het zwembad of via http://www.zpctwenhaarsveld.nl.

Iedereen die meedoet krijgt een medaille. De uitreiking van de medailles is op vrijdag, in een feestelijke  sfeer met muziek, spelletjes voor de kinderen en verkoop van hamburgers, popcorn, ijsjes en drinken. Op donderdagavond houdt ZPC Twenhaarsveld een sponsoravond, waarbij de sponsoren worden bedankt met een hapje en een drankje.

Kijk voor meer informatie op http://www.zpctwenhaarsveld.nl.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.