Zet ‘m op 11-Tour in Holten

HOLTEN – In de maanden juni, juli en augustus trekt RTV Oost weer door de provincie met de ‘Zet ‘m op 11-Tour’.

Vanuit 65 Overijsselse steden en dorpen wordt een dag lang live uitgezonden door Radio en TV Oost. Vrijdag 23 juli strijkt de ‘Zet ‘m op 11-Tour’ neer op de Kalfstermansweide. De inwoners worden opgeroepen om zelf een bijdrage te leveren aan de live uitzending.

Dat kan door vanaf 12.00 uur langs te komen op de RTV Oost locatie en plaatselijke onderwerpen of problemen aan te kaarten, een muziekinstrument te bespelen, te vertellen over een hobby of gewoon ergens je hart over te luchten. Onderwerpen kunnen ook tevoren worden gemaild naar [email protected].
 
Live uitzendingen
Radio Oost begint al om 06.50 uur met live bijdragen. De uitzending van TV Oost begint om 12.00 uur, met live beelden vanuit Holten en elk heel uur een live lokaal journaal. Tijdens de uitzendingen heeft het publiek gelegenheid om een SMS-bericht te sturen dat in beeld te zien is. Het bezoek van de ‘Zet ‘m Op 11-Tour’ wordt afgesloten met een live uitzending van 17.20 tot 18.00 uur, waarin met lokale gasten wordt teruggeblikt op de dag. Deze uitzending wordt herhaald om 18.20, 19.20 en 20.20 uur.
 
Boodschappenspel
Tijdens de ‘Zet ‘m Op 11-Tour’ zijn er elke dag fantastische prijzen te winnen in het ‘Zet ‘m op 11 Boodschappenspel’. Heeft u TV Oost op 11 gezet en wilt u meedoen aan het spel? Stuur dan een e-mail naar [email protected] met uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer.
 
Op http://www.rtvoost.nl is het volledige schema van de Zet-‘m-op-11-tour te vinden.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.