voor Holten, door Holten

Workshop in teken van spiegelreflexcamera

0

HOLTEN – Foto ten Velde in Holten en fotograaf Henny Temmink presenteren op zaterdag 7 april een workshop waarbij in één dag de basisprincipes van een spiegelreflexcamera worden uitgelegd.

De workshop is bedoeld voor mensen die vinden dat een spiegelreflex nog teveel geheimen kent en meer willen dan fotograferen op de automatische stand.

Tijdens deze workshop wordt in een ontspannen sfeer uitgelegd wat je allemaal kunt bereiken met een spiegelreflexcamera. Aan bod komen het werken met sluitertijd en beweging, diafragma en scherpte, camera -en menukennis, belichting, gebruik van verschillende objectieven,

flitsen binnen en buiten en verder nog allerlei tips en trucs. ‘s Middags wordt de theorie op locatie in de praktijk gebracht. De kosten voor  een hele dag incusief lunch zijn 99 euro. Aanmelding en eerdere info is mogelijk via de website: www.cameratop100.eu of via [email protected] Ook is het uiteraard mogelijk om u in de winkel aan de Dorpsstraat 19 te Holten op te geven of verdere info te krijgen.

WAARDEER JE DIT ARTIKEL?

Deel dit artikel dan met je vrienden!
Wanneer je actief deelt zul je dit bericht minder vaak zien!
close-link